Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ – ΠΡΟΤΕΙΝΩ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
Συνδημότισσες - Συνδημότες του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας. Του Δήμου που έρχεται να αναβιώσει και πάλι το ιστορικό Ρουμλούκι

Ο νέος δήμος είναι αποτέλεσμα ένωσης των πρώην Δήμων Αλεξάνδρειας, Πλατέος, Μελίκης, Αντιγονιδών και γίνεται ισχυρός και ικανός να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής στην ανάπτυξη της Ημαθίας.

Μετά τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ένας νέος κύκλος ανοίγει για τον τόπο μας.

Ο Νόμος «Καλλικράτης» αλλάζει ριζικά τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς ευθύνης της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η μεταφορά 237 νέων αρμοδιοτήτων από την κεντρική εξουσία και οι πολλές νέες υποχρεώσεις οικοδομούν σύγχρονους Δήμους με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Σ’ αυτή την καινούργια για όλους μας πραγματικότητα προκύπτει η ανάγκη όλοι μαζί να καταστρώσουμε ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο για το νέο δήμο μας.

Είναι γνωστοί οι άξονες της διοίκησης που ακλουθήσαμε.

Ανθρωποκεντρική διοίκηση με βελτίωση της καθημερινότητας όλων των κατοίκων.

Κανόνας για μας ήταν είναι και θα είναι η δημοτική αρχή αλλά και οι υπηρεσίες του Δήμου να υπάρχουν για να υπηρετούν τους πολίτες.

Είναι όμως ανάγκη στην νέα πραγματικότητα, να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια νέα δυναμική δημοτική κίνηση που θα εκφράζει όλους τους πολίτες του νέου δήμου, χαράζοντας το δρόμο της νέας αυτοδιοικητικής αρχιτεκτονικής δημιουργίας, της ποιοτικής ζωής, του πολιτισμού, της καθημερινότητας, με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολίτη.

Οικοδομούμε και θέλουμε να στηριχθούμε στην κοινή δράση των ευρύτερα κοινωνικών δυνάμεων και ομάδων.

Με συλλογικότητα, με ισοτιμία, με συμμετοχή, με διαφάνεια για ένα δήμο που θα αγκαλιάσει και θα αφομοιώσει αρμονικά το σύνολο των δημοτών στην νέα πραγματικότητα που θα παρέχει σε όλους ίσες ευκαιρίες πέρα από τοπικισμούς και συμφέροντα.

Κοινή διαπίστωση είναι ότι οι δημότες πιστεύουν στην αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των δυνάμεων που θα πρέπει να συγκροτήσουν ένα συνδυασμό με έμπειρα, αλλά και νέα πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Σας καλώ λοιπόν, όλοι μαζί να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας για το μέλλον του τόπου που ζούμε και αγαπάμε.

Καλώ όλους τους πολίτες όλες τις συλλογικότητες τους νέους και τις νέες, τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μετανάστες, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες να συμμετάσχουν ενεργά στη διαμόρφωση του προγράμματός μας, επικοινωνώντας με το blog του συνδυασμού μας http://roymloyki.blogspot.com

Η κάθε πρότασή σας θα είναι η δική σας συμμετοχή στη διαμόρφωση του προγράμματος μας, θα είναι η δική σας συμμετοχή για την ανάπτυξη του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ευχαριστώ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου